nedeľa 18. januára 2015

Pomocníci pri chudnutí

Chróm

 Chróm mierni pocit hladu a chuť na sladké. Tieto tvrdenia sú odvodené z toho, že chróm pomáha udržiavať vyrovnanú hladinu krvného cukru. Ak je hladina krvného cukru stabilná, človek nemáva "záchvaty žravosti". No chróm samotný prispeje k normalizácii len pomerne malým dielom. Začať musíte vy.



Multivitamín

 Vitamíny a minerály majú zásadný význam pre zdravie, ale sú tiež prospešné pre štíhlu líniu. Niektoré pomáhajú spaľovať kalórie, ďalšie zabraňujú ukladaniu tukov a iné znižujú pocit hladu. Vaše telo potrebuje denne dostatok vitamínov, aby sa predchádzalo rôznym ochoreniam. Telo príjma vitamíny hlavne vo forme tukov, takže keď nepríjmame tuky, treba si vitamíny získať inak.



Jablčný ocot

To, čo robí z jablčného octu užitočného pomocníka pri chudnutí, je vláknina pektín. Táto látka v žalúdku nabobtná, čím prirodzene utlmí pocit hladu. Pektín navyše pomáha znižovať hladinu zlého cholesterolu v krvi. Jablčný ocot podporuje metabolizmus, hlavne spaľovanie tukov. Na správne fungovanie metabolizmu má priaznivý dopad vysoký podiel vitamínov skupiny B, proti infekciám a na zlepšenie imunity pôsobí céčko a kyselina listová.


Štíhla línia

Prípravok MaxiVita pre štíhlu líniu obsahuje prírodné extrakty z rastlín garcinia cambogia, citrus aurentius a zo zeleného čaju. Všetky tri tieto látky prispievajú k zníženiu telesnej hmotnosti. Extrakt z citrus aurentius zrýchľuje metabolizmus a spaľovanie tukov bez negatívnych vplyvov na srdcovú činnosť alebo krvný tlak. Tiež podporuje termogenézu, čo je proces, kedy je energia prijatá z potravín využívaná k produkcii tepla. Zvýšený výdaj kalórií tak prebieha nezávisle na fyzickej činnosti, teda aj v pokoji. Pomáha odbúravať tuk, potlačovať chuť k jedlu, zvyšovať telesnú zdatnosť, pôsobí celkovo stimulačne na organizmus.



 Alli 

ALLI sa má používať spoločne s diétou so zníženým obsahom kalórií a nízkym obsahom tukov. ALLI funguje jedinečným spôsobom, a to tak, že bráni enzýmom stráviť približne štvrtinu tukov prijatých potravou. Nestrávený tuk je tak z tela vylúčený prirodzenou cestou, spoločne so stolicou a nespôsobuje priberanie. Každá tobolka účinkuje behom jedného jedla.



Lipoxal Xtreme 

Pre extrémne silné spaľovanie tukov, intenzívne odbúrava podkožný tuk, rýchle pôsobenie účinných látok. Obsahuje vysoko účinné extrakty zo zeleného čaju, chilli a guarany. Stimuluje tukový metabolizmus a zvýšenú produkciu telesného tepla.


Fenolax

Bez lekárskeho odporúčania sa Fenolax nesmie užívať viac ako 10 dní. Preháňadlá nie sú vhodné na dlhodobé podávanie. Pri užívaní Fenolaxu treba prijímať dostatočné množstvo vody. Tablety sa nesmú rozhrýzť, ani drviť a nesmú sa zapíjať mliekom. Liečivo sa uvoľňuje v tenkom čreve. Účinok sa prejaví o 6 - 12 hodín po požití.



Môj tip: 

Ak každé ráno vyšťavíte do cca 2 dcl vody pol citróna a vypijete to, oklamete tým chuťové poháriky. Po prvé už nebudete mať chuť na raňajky (teda aspoň ja nemám), po druhé, zaženiete na celý deň chuť na sladké (ale je to idividaálne...) a po tretie: Pri dlhodobejšom používaní sa to odzarí aj na váhe, síce neviem prečo :) Je to vedecky dokázané :) Ozaj to pomáha a je to zadarmo :) Stačí mať citrón a vodovodný kohútik :D :)

P.s.: Nesmiete však zabúdať, že tieto výrobky vám len dopomôžu k schudnutiu... Ak budete žrať a žrať a žrať a nehýbať sa, Božská moc, konská sila.... nič z toho nebude ;) :) Takže treba sa aj hýbať a nepapať toľko :P :) 

P.s.: Poznám dievča, ktoré všetky tieto prípravky bralo a pomohlo to dokonale :) Ja pôjdem vyskúšať Lipoxal Xtreme (ten mi príde taký najviac účinný a najsympatickejší :D :)Neviem prečo :) No a ešte aj jablčný ocot :) )Potom keď to vyskúšam, napíšem vám a potom po čase napíšem aj to, ako som s tým spokojná ja, že ako to funguje :)

Papa :3 :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára